Details zur Publikation |
| Kategorie | Textpublikation |
| Referenztyp | Buchkapitel |
| DOI | 10.1007/978-1-4939-2493-6_962-1 |
| Titel (primär) | Anaerobic fermentation of organic material: biological processes and their control parameters |
| Titel (sekundär) | Encyclopedia of sustainability science and technology |
| Autor | Liebetrau, J.; Weinrich, S.; Sträuber, H.; Kretzschmar, J. |
| Herausgeber | Meyers, R.A. |
| Erscheinungsjahr | 2018 |
| Department | UMB |
| Seite von | 1 |
| Seite bis | 30 |
| Sprache | englisch |
| UFZ Querschnittsthemen | RU4; |
| dauerhafte UFZ-Verlinkung | https://www.ufz.de/index.php?en=20939&ufzPublicationIdentifier=19690 |
| Liebetrau, J., Weinrich, S., Sträuber, H., Kretzschmar, J. (2018): Anaerobic fermentation of organic material: biological processes and their control parameters In: Meyers, R.A. (ed.) Encyclopedia of sustainability science and technology Springer, New York, p. 1 - 30 10.1007/978-1-4939-2493-6_962-1 |
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