Details zur Publikation |
Kategorie | Textpublikation |
Referenztyp | Buchkapitel |
DOI | 10.1007/978-1-4939-2493-6_962-1 |
Titel (primär) | Anaerobic fermentation of organic material: biological processes and their control parameters |
Titel (sekundär) | Encyclopedia of sustainability science and technology |
Autor | Liebetrau, J.; Weinrich, S.; Sträuber, H.; Kretzschmar, J. |
Herausgeber | Meyers, R.A. |
Erscheinungsjahr | 2018 |
Department | UMB |
Seite von | 1 |
Seite bis | 30 |
Sprache | englisch |
UFZ Querschnittsthemen | RU4; |
dauerhafte UFZ-Verlinkung | https://www.ufz.de/index.php?en=20939&ufzPublicationIdentifier=19690 |
Liebetrau, J., Weinrich, S., Sträuber, H., Kretzschmar, J. (2018): Anaerobic fermentation of organic material: biological processes and their control parameters In: Meyers, R.A. (ed.) Encyclopedia of sustainability science and technology Springer, New York, p. 1 - 30 10.1007/978-1-4939-2493-6_962-1 |