Details zur Publikation |
Kategorie | Textpublikation |
Referenztyp | Zeitschriften |
DOI | 10.1111/j.1398-9995.2009.02075.x |
Titel (primär) | Prospective association between food sensitisation and food allergy. Results of the LISA birth cohort study |
Autor | Schnabel, E.; Sausenthaler, S.; Schaaf, B.; Schaefer, T.; Lehmann, I.; Behrendt, H.; Herbarth, O.; Borte, M.; Krämer, U.; von Berg, A.; Wichmann, H.; Heinrich, J. |
Quelle | Allergy |
Erscheinungsjahr | 2009 |
Department | IMMU; EXPOEPID |
Band/Volume | 64 |
Heft | 90 |
Seite von | 163 |
Sprache | englisch |
Abstract | no abstract |
dauerhafte UFZ-Verlinkung | https://www.ufz.de/index.php?en=20939&ufzPublicationIdentifier=19199 |
Schnabel, E., Sausenthaler, S., Schaaf, B., Schaefer, T., Lehmann, I., Behrendt, H., Herbarth, O., Borte, M., Krämer, U., von Berg, A., Wichmann, H., Heinrich, J. (2009): Prospective association between food sensitisation and food allergy. Results of the LISA birth cohort study Allergy 64 (90), 163 10.1111/j.1398-9995.2009.02075.x |