Details zur Publikation |
Kategorie | Textpublikation |
Referenztyp | Zeitschriften |
DOI | 10.1111/all.12715 |
Titel (primär) | The association between FLG loss-of-function mutations and food sensitization is modified by atopic dermatitis |
Autor | Standl, M.; Weidinger, S.; Fuertes, E.; Koletzko, S.; Bauer, C.-P.; Hoffmann, B.; von Berg, A.; Lehmann, I.; Berdel, D.; Heinrich, J. |
Quelle | Allergy |
Erscheinungsjahr | 2015 |
Department | IMMU |
Band/Volume | 70 |
Heft | Suppl. S101 |
Seite von | 57 |
Sprache | englisch |
UFZ Querschnittsthemen | RU3; |
Abstract | no abstract |
dauerhafte UFZ-Verlinkung | https://www.ufz.de/index.php?en=20939&ufzPublicationIdentifier=17219 |
Standl, M., Weidinger, S., Fuertes, E., Koletzko, S., Bauer, C.-P., Hoffmann, B., von Berg, A., Lehmann, I., Berdel, D., Heinrich, J. (2015): The association between FLG loss-of-function mutations and food sensitization is modified by atopic dermatitis Allergy 70 (Suppl. S101), 57 10.1111/all.12715 |