Details zur Publikation |
Kategorie | Textpublikation |
Referenztyp | Zeitschriften |
DOI | 10.1111/nph.12876 |
Titel (primär) | Sweets for the foe – effects of nonstructural carbohydrates on the susceptibility of Quercus robur against Phytophthora quercina |
Autor | Angay, O.; Fleischmann, F.; Recht, S.; Herrmann, S.; Matyssek, R.; Oßwald, W.; Buscot, F.; Grams, T.E.E. |
Quelle | New Phytologist |
Erscheinungsjahr | 2014 |
Department | BZF; BOOEK; iDiv |
Band/Volume | 203 |
Heft | 4 |
Seite von | 1282 |
Seite bis | 1290 |
Sprache | englisch |
Keywords | multitrophic interactions; mycorrhiza; nonstructural carbohydrates (NSC); pathogen; pedunculate oak; Piloderma croceum ; root; starch; sugar |
UFZ Querschnittsthemen | RU1; |
Abstract |
|
dauerhafte UFZ-Verlinkung | https://www.ufz.de/index.php?en=20939&ufzPublicationIdentifier=14929 |
Angay, O., Fleischmann, F., Recht, S., Herrmann, S., Matyssek, R., Oßwald, W., Buscot, F., Grams, T.E.E. (2014): Sweets for the foe – effects of nonstructural carbohydrates on the susceptibility of Quercus robur against Phytophthora quercina New Phytol. 203 (4), 1282 - 1290 10.1111/nph.12876 |